Terug naar Pagina ter ere van Andro Knel Bericht schrijven
Bericht 30 t/m 49 van 89
Naam marijke ter haar
Datum 13-04-2008 16:23:04

Beste familie,

Excuses voor het niet goed schrijven van Andro's naam. Juist hier een niet gepaste fout.

groeten marijke

Naam marijke ter haar
Datum 13-04-2008 15:46:55

Hallo Gladys en Astrid en ouders van Andro.

Graag wil ik een berichtje achterlaten voor jullie. Vorig jaar november was ik op vakantie in Suriname en natuurlijk heb ik gedacht aan Arno toen we op Zanderij landen. Ik ben de moeder van Wytske en woonde vlak bij jullie. Ik weet nog hoe geschokt we waren en dat gevoel kwam weer terug bij mij op het vliegveld. Helemaal nu er weer een vliegtuigje verongelukt is in de binnenlanden.
Kort na het ongeluk zijn we verhuisd en wist niet hoe het met jullie verder is gegaan.
Ik begrijp dat het verdriet nog heel dichtbij is en ook nooit over zal gaan. Maar Arno is niet vergeten zoals je merkt en gedenken zal ik hem ook. Heel veel liefs ,marijke ter haar.

Naam Mildred
Datum 03-04-2008 22:43:35

Beste familie,
Op en dag als vandaag herleef je als nabestaanden de crash van 1989 weer. Je weet wat de nabestaanden doormaken. Mijn zus zat ook in het vliegtuig van 7 juni 1989. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

Naam Eddy
Datum 17-02-2008 22:03:20

Las het boek van miljonair tot krantenjongen,w aarin de vader van Andro zijn verhaal vertelde.. Aangrijpend! Rust zacht

Naam Marjan
Datum 11-11-2007 21:28:43

Vanavond keek ik naar de reunie van de KRO. Er was een man die de ramp overleefd heeft.

Maar steeds moest ik denken aan Andro. Iets wat me al die tijd na de ramp, dwars heeft gezeten.
Ik WIST het toendertijd, ik heb hier in Brabant, wel degelijk, ongelooflijk meegeleefd.
Want vlak ervoor had ik de verkering met de oom van Andro uitgemaakt.

Ik herinner me een mooi, multi culti gezin, met een enorm sterke vader aan het hoofd.
En Andro, wanneer je het ooit hoort: Je had de liefste oma van de wereld jongen!!!

En je was een leuk, grappig ventje!

Naam Ascoli
Datum 21-06-2007 22:04:58

Ik moest laatst werken in de binnenstad van Utrecht bij een Surinaamse vrouw.
Eenmaal aan t werk binnen zag ik dezelfde foto hangen als ik vaak zie in de kantine van Elinkwijk , namelijk die van Elfried Veldman...
Toen ik keek naar deze foto's , vroeg die vrouw of ik m kende , ik zei ja , dat is Elfried Veldman.
En ik ben zijn moeder antwoorde deze vrouw , ze vertelde me vervolgens nog eens t hele verhaal en liet me ook diverse foto's zien van dit kleurijk-elftal , het is inmiddels alweer lang geleden , maar het verdriet van deze vrouw zat (uiteraard) nog erg diep...
De foto van Elfried zie ik dus elke zaterdag en zondag hangen bij mn cluppie Elinkwijk , evenals die van Loyd Doesburg.
Andro Knel ken ik alleen maar van naam , en heb eigelijk nooit t genoegen gehad om hem te zien spelen.
Bij deze wil ik zn familie en verdere nabestaanden veel sterkte wensen de rest van jullie leven hoe moeilijk dat ook zal zijn...

Naam Astrid Knel
Datum 08-06-2007 00:01:08

het doet mij deugd om te zien dat ANDRO 18 jaar na zijn dood nog mensen raakt. Ik weet zeker dat dit niet alleen voor mij geldt maar ook voor mijn zussen en ouders. Ik wil de initiatiefnemer van de site, een oud klasgenoot van ANDRO ook van harte bedanken voor het feit dat dit mogelijk heeft gemaakt. Verder wil ik een ieder die mij eventueel persoonlijk wil benaderen uitnodigen dit zeker te doen. Vooral Daphne de Bruin, Chris Hughes en alle andere bekenden ik vond het zo leuk om van jullie te vernemen, maar zoals ik al eerder aangaf vond ik het moeilijk om te reageren. Ben zo blij dat ik mij er vanavond, op de valreep 7 juni 2007, toch overheen heb gezet. Dit mede door de reacties van voor mij onbekenden. Nogmaals iedereen bedankt voor de steunbetuigen, anekdotes etc. Ben zo trots op mijn broer, hij weet mensen echt te raken, een echte kanjer!!

Naam Astrid Knel
Datum 07-06-2007 23:51:58

Rotterdam, 7 juni 2007,

Hier dan eindelijk een berichtje namens de zussen Knel en onze moeder en vader Anja van Dijk en Ludo Knel. Dit berichtje heeft lang op zich laten wachten en dat komt met name, zo blijkt uit de diverse gesprekken die ik gevoerd heb met mijn zusjes en mijn ouders, door het feit dat wij het moeilijk vinden om op gepaste wijze te reageren. Wij zijn zo blij met het bestaan van deze site, maar voor al met de vele reacties die er op de site geplaatst zijn. Zoals iemand vandaag terecht opmerkte: Je bent pas dood als je vergeten bent! En onze broer, zoon, kleinzoon, vriend en familielid ANDRO KNEL, leeft nog steeds in de gedachte van velen. En ik spreek niet alleen namens mijzelf als ik zeg dat mij broer ANDRO KNEL elke dag aanwezig is in ons leven. Hij is er gewoon ... Ik vond het daarom ook moeilijk om deze site regelmatig te bezoeken omdat het mij zo confronteert met de dood of het niet aanwezig zijn van mijn broer. Tegelijkertijd doet het mij deugd.

Naam cor
Datum 07-06-2007 14:07:16

kon andro niet persoonlijk.maar weet het nog als de dag van gister.ben namelijk chauffeur en luisterde naar de radio.was uitzending van veronica op radio2,toen nog op de woensdag.programma heette nederland muziekland en presentator chiel van praag deed die vreselijke mededeling.
op het moment dat ik het hoorde reed ik in medemblik.zoiets blijft je toch altijd bij.kan nu ook niet anders zeggen dat mijn gedachte uitgaat na alle nabestaanden van deze vreselijke gebeurtenis.sterkte allen.

Naam Johan
Datum 07-06-2007 11:07:02

Wat een fantastische voetballer vond ik Andro! Alweer 18 jaar geleden....

Ik wens de nabestaanden veel kracht toe. En remember: je bent pas dood als je door niemand wordt herinnerd.

Naam Baviaan
Datum 07-06-2007 09:16:15

Alweer 18 jaar zonder Andro! Rust zacht!

Naam Radha
Datum 02-05-2007 14:32:48

Wat mooi dat deze persoon op deze manier herdacht wordt, ik heb namelijk in deze zelfde vliegtuig mijn neef verloren. Ik heb deze page pas ontdekt omdat ik toevallig ook op zoek was naar Ludo F Knel om persoonlijke redenen. Ludo en familie ledenen wil ik alsnog condoleren.

Groetjes Djotie sewtahal
06-10106403

Naam Marianne Poot-Ove...
Datum 21-02-2007 21:36:19

Zit regelmatig op deze site te neuzen, maar heb eigenlijk nog nooit een berichtje achtergelaten...
Vanaf dag één vond ik Andro een bijzonder mens en eigenlijk had ik destijds stiekem een oogje op hem.
Een van de momenten die voor mij heel bijzonder waren, was dat ik hem voor zijn 18e verjaardag een spiegel van Bob Marley heb gegeven en een T-shirt met een door mij getekend portret van hemzelf erop. Destijds heb ik voor div. voetballers (ook niet-Sparta) portretten getekend.
Regelmatig schoof hij me kaartjes voor uitwedstrijden toe en loodste hij mij binnen in het spelershome (uit en thuis). Ook kerstkaarten vergat hij niet en ik heb ze nog altijd bewaard.
Tis inmiddels al bijna 18 jaar geleden, maar ik mis hem nog steeds.

Anja, de groetjes van Robert, Marian en Quincy.

Naam jasper
Datum 15-02-2007 08:42:06

ik ben ook van 1967 en ben destijds na de bekerwedstrijd van sparta 2 geweest; ik had de nieuwe gullit gezien. Tot vorig jaar in oost gewoond, en kwam regelmatig langs het monument. iedere keer weer kippevel. never forget.
mooie uitgebreide site!

Naam Dozer
Datum 14-02-2007 12:28:25

Aankomende vrijdag voor de wedstrijd NAC-Sparta zal er weer om de andro knel bokaal worden gestreden. De aftrap is om 17.30 op het kunstgrasveld van het Rat Verlegh Stadion. Ook zal er een nieuw spandoek met een afbeelding van andro op de tribune te zien zijn.

Naam Gerard Bayings
Datum 04-01-2007 19:49:17

Ik ben van hetzelfde geboortejaar als Andro en was en ben een Nac supporter " to the bone". Andro was een erg geliefd en herrinner me de manier waarop hij uitbundig een doelpunt scoorde, waarbij zijn sprint langs de B-side tribune aan de Beatrixstraat ws meer energie kostte dan de rest van de wedstrijd. Geweldig ! De ramp trof me destijds in het hart en de bloemen/sjaaltjeszee aan de beatrixstraat was indrukwekkend.Afgelopen zomer heb ik het boek van de vliegtuig ramp gelezen en dat raakte me opnieuw.Ben blij en ook wel trots dat er na al die jaren nog steeds door de fans van NAC en Sparta om de Andro Knel bokaal wordt gespeeld op wedstrijddagen van NAC-Sparta. Die wedstrijden blijven mede door die supporterswedstrijd een speciaal tintje houden.Keep the memory to Andro alive.

Naam Frans van Helden.
Datum 16-12-2006 15:18:23

Ik was destijds Jeugdtrainer van de adspiranten van voetbalvereniging de Musschen uit Rotterdam Zuid.
Andro Knel kwam regelmatig op de Woensdagmiddag om de jeugd van de Musschen voebaltechnische/tactische eigenschappen te leren.
De manier waarop hij met de Jeugd omging was vriendelijk én fantastisch en bovendien leerzaam -- ik zal hem mede dáárom nooit vergeten -- hij zal áltijd in herrinering blijven -- nog steeds en voor altijd.

Naam M.F. Dam
Datum 27-10-2006 13:31:55

Ik was ten tijde van de ramp 9 jaar, maar kan het me nog heel goed herinneren. Het greep mij en mijn broertje heel erg aan. Het eerste wat we dan ook deden was alle donkere spelers in onze Panini albums na gaan, om te kijken wie er mogelijkerwijs omgekomen waren. Daarbij maakten we, in onze onwetendheid, geen onderscheid tussen Afrikanen, Afro Amerikanen of Zuid Amerikanen. Gek genoeg hebben we toen nooit stilgestaan bij Andro. Ik heb onlangs Eindbestemming Zanderij van Iwan Tol gelezen en ben toen naar de spelers gaan surfen. Ik kwam bij deze site terecht en herkende het plaatje van Andro meteen. Ik heb me eigenlijk altijd al afgevraagd wat er van hem terecht was gekomen. Ook al omdat het zo'n Ruud Gullit look-a-like was. Ik kan me zijn speelstijl helaas niet meer herinneren, maar naar wat ik ervan gelezen heb was hij destijds één van de grootste talenten op de Nederlandse velden. Verschrikkelijk jammer voor het voetbal, tragisch voor familie en naasten. Het ga je goed daarboven Andro

Naam Chris Hughes
Datum 03-08-2006 15:54:44

Wat is dit bijzonder. Zo een mooie site. Andro zou dit helemaal super vinden. Ik heb Andro leren kennen inde tijd dat mijn vader trainer van Sparta was en hij in het tweede van Sparta speelde. We waren goede vrienden. Het was een super lieve, vrolijke en gezellige jongen. Ik denk nog vaak aan hem. Lieve Anja, Astrid, Gladys, Cherida en Tiffany ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Mocht een van jullie dit lezen dan zou ik het heel erg leuk vinden om jullie weer een keer te zien. Heel veel liefs,

Chris

Naam brian piris
Datum 04-05-2006 09:15:21

andro was een wereldgozer en een goede speler....hij mag nooit vergeten worden.ik hoop dat ie daar boven nog steeds aan het shotten is..

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende